2 Mart 2016 Çarşamba

                         


 CİLDİ KORUYAN NEMLENDİRİCİ KİL MASKESİ

cildi beyazlaştırır                                                                            kırışıklıkları giderir








İki yemek kaşığı kil toprağı ılık suyla karıştırıp krem kıvamına getirin, ardın yüzünüze sürün ve kurumasını bekleyin , kuruduktan sonra yıkayın ve kurulayın .

Haftada en az bir kere bu maskeyi uygulayın sadece yüzünüzde değil, kuru olduğunu düşündüğünüz vücudunuzun her bölgesine uygulayabilirsiniz.


KİL in FAYDALARI ........


Kil canlı çamur olarak adlandırılır çünkü; kilin ciltteki toksinleri arındırma özelliği vardır ,cildi canlı tutar nemlendirir , gözenekleri açıp ,cildin oksijen almasını sağlar ve cilde beyazlık kazandırır.

Kil maskesi yüzdeki sivilceleri,siyah noktaları,ve cildin herhangi bir bölgesin oluşmuş iltihap uçuk gibi cilt kusurlarından cildi arındırır .

Kil  mineral bakımından zengin bir toprak türüdür, yaşlanma belirtilerini en aza indirir yüzdeki kırışıkların yüzde görünümünü azaltır,günümüz temposuna karşı insan cildini her türlü zararlı dış etkene karşı korur ve uzmanların da önerisidir.






Kil maskesini hayatınızdan eksik etmeyin , çevrenize tavsiye edin....

Kil toprak en doğal maske yapımı için uygundur bir çok maskede kullanılan kimyasal maddeleri içinde barındırmaz , sağlıklıdır , güzellik kaynağıdır..............

      














   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder